Wedding photographer
for the fun-loving yet heartfelt

Verliefd en ondertussen ook verloofd? Dikke proficiat! Dat willen jullie natuurlijk vieren met vrienden en familie, en een fotograaf die in de achtergrond jullie herinneringen vereeuwigt.

Houden jullie niet van poseren? Mooi, ik ook niet! Als trouwfotograaf vind ik het belangrijk om jullie verhaal zo authentiek mogelijk vast te leggen. Ik vang de echte momenten en de rauwe emoties -de tranen, de lachbuien en de wilde danspasjes- in beelden waar jullie nog levenslang van kunnen genieten.

Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Lore Mattens Photography wedding

Romantic

Vanaf €3250*

*Alle prijzen zijn inclusief BTW en
exclusief verplaatsingskosten 0,50 euro/km.

Lore Mattens Photography wedding

Idyllic

€4550* 

Exotic

Hebben jullie wilde of net intieme plannen voor een trouwfeest in het buitenland? Dan reist deze fotograaf breed glimlachend met jullie mee. Als mijn passies voor reizen en huwelijksfotografie samenkomen, geeft dat altijd extra vonken. Ik stel dus met veel plezier een all-in pakket voor jullie samen.

Vanaf €3000*
Contacteer me gerust voor een op maat gemaakte offerte

Lore Mattens Photography wedding

How to book?

Zijn wij ook een match made in heaven?

01

Feel the vibe?

Zijn jullie tot nu toe nog even enthousiast als ik? Vertel me via de button hieronder wie jullie zijn en hoe jullie ideale trouwdag eruit ziet. Ik bekijk de opties in mijn agenda en stuur jullie een brochure door met meer info.

02

Let’s meet up!

Om er samen een prachtdag van te maken, vind ik het belangrijk om jullie goed te leren kennen en onze verwachtingen op elkaar af te stemmen. Tijdens een gesprek geven jullie me een gedetailleerde inkijk in de trouwplannen. Ik geef op mijn beurt wat meer uitleg over mijn manier van werken en jullie kunnen al jullie vragen op mij afvuren.

03

Ready to say “yes”?

Dan ontvangen jullie van mij een samenwerkingsovereenkomst en een voorschotfactuur. Van zodra deze formaliteiten achter de rug zijn, staat jullie dag definitief geblokkeerd in mijn agenda en ben ik all yours! Let the party begin!

Britt + Robin
Read More
Lore was onze huwelijksfotograaf en ik kon niet gelukkiger zijn met die keuze! Ze heeft onze mooie dag zo mooi vastgelegd, nog mooier dan wij voor ogen hadden. Lore is een super toffe, vriendelijke en sociale vrouw die je super hard op je gemak stelt! Ze zweefde tussen het volk om onopgemerkt de meest spontane en mooie foto’s te maken van ons als ook de gasten. We kregen de mooiste preview al een paar dagen na de trouw en de rest van de foto’s volgde enkele weken later. Voor ons is Lore meer waard dan 5 sterren! Zeker een aanrader, beste fotograaf als je mij vraagt!
Aurélie + Christophe
Read More
Professioneel, warm, vrolijk, leuk! Je voelt je volledig op je gemak als Lore foto's trekt en ze begeleidt waar nodig. Eigen inbreng en ideeën worden volop gerespecteerd en geweldig uitgevoerd. Er is oog voor detail en de foto's zijn stuk voor stuk prachtige beelden die de sfeer van onze speciale dag 100% juist weergeven. Wij blijven met haar werken in de toekomst voor al onze speciale gelegenheden. Dank u wel Lore, wij zijn echt gelukkig!
Rani + Jonas
Read More
Lore gaf al onze foto's een gouden randje! ✨️ Onze huwelijksfoto's zijn zó naturel en spontaan. Wij kregen na ons huwelijk alleen maar complimenten over onze spontane fotografe. Ze stelt je waanzinnig op je gemak tijdens alle kleine en grote stressmomentjes van de dag. Wij zijn grote fan! Nog geen seconde spijt gehad van onze keuze en we zouden opnieuw én opnieuw voor haar kiezen. Niet twijfelen, doen!
Yentl + Joachim
Read More
Voor ons was het een evidentie om onze trouw door Lore te laten vastleggen, aangezien we al veel fotowerk van haar hadden gezien. En geen seconde spijt van gehad! Lore is een heel zachtaardige, professionele fotografe, die discreet blijft doorheen de dag en iedereen ongelooflijk op hun gemak stelt. De foto's achteraf waren prachtig! We hebben er enorm veel mooie commentaren van vrienden en familie over gekregen. Nogmaals een dikke dankjewel, Lore!
Previous
Next
Review

What about you?

What is
your story?