Honest images of love
& human connection

Honest images of love & human connection

Baby on the way? Wat een fantastisch nieuws! De maanden van zwangerschap en de periode na de geboorte zijn absoluut momenten om te koesteren, want voor je het weet zijn ze gepasseerd.

Wat denk je ervan om deze herinneringen voor altijd vast te leggen tijdens een zwangerschapsshoot of een sessie newbornfotografie. Ik help met veel liefde en plezier om jullie prille gezinsgeluk te bewaren.

Pregnancy en newborn Lore Mattens Photography
Pregnancy en newborn Lore Mattens Photography
Pregnancy en newborn Lore Mattens Photography

Hello Belly

Prijs: €449*

Hello Baby

Prijs: €499*

Boek je zowel de zwangerschaps- als de babyfotoshoot, dan mag je rekenen op €50 korting!

*Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verplaatsingskosten 0,50 euro/km.

Ella + Karim
Read More
Wij hadden een superfijne ervaring met Lore als fotograaf voor onze liefste kleine Céleste! Vanaf het moment dat ze bij ons thuis binnenkwam, voelden we ons op ons gemak. Lore heeft echt een gave om de tederheid en vreugde van ons prille gezinnetje vast te leggen. De foto's zijn simpelweg prachtig - elke glimlach, elke blik is vastgelegd. We zijn zo dankbaar voor deze blijvende herinneringen. Een echte professional die met passie werkt en een ware kunstenaar is in het vastleggen van liefdevolle momenten. Zeer aanbevolen!
Laura + Dave
Read More
Wij hebben een zwangerschapsshoot en newborn shoot gedaan bij Lore en zijn zo tevreden dat we ook met de komst van ons tweede kindje deze bijzondere momenten willen laten vastleggen door Lore. Ze neemt niet alleen prachtige foto’s maar heeft ook een super fijne persoonlijkheid waardoor je je onmiddellijk op je gemak voelt bij haar (zelfs al sta je niet vaak of graag voor de lens). Ze neemt echt de tijd om mooie momenten te fotograferen en de termijn waarbinnen je de foto’s afgeleverd krijgt is bijzonder snel. Niet langer twijfelen, boeken!
Kirsty + Nathan
Read More
Toen ons eerste kindje op komt was, contacteerden we Lore voor een zwangerschapsshoot in de natuur. Hoewel mijn man écht niet houdt van foto's nemen, vond hij de shoot zo tof en de foto's zo enorm mooi dat ik hem wist te overtuigen om ook een newborn shoot bij Lore vast te leggen. Op koude winterdag besloten we ook deze ergens in de bossen te houden, een atypisch idee waar Lore maar wat graag aan deelnam. Onze newborn moest uiteraard ook stevig ingeduffeld worden, maar Lore was efficiënt in haar manier van werken en geduldig wanneer we ons ventje eventjes moesten opwarmen of toch ook nog eens een ander plekje in het bos wilden ontdekken. Bonus: wanneer je zwangerschap en newborn reserveert bij Lore, geeft ze je nog een fijne korting er bovenop! We zouden haar warm aanbevelen voor jouw gelukskes vast te leggen.
Previous
Next
Review

What about you?

What is
your story?