Love & family photographer
for the adventurous yet heartfelt

Love & family photographer
for the adventurous yet heartfelt

De voorbije jaren heb ik zelf gemerkt hoe razendsnel de mooie momenten in ons leven voorbij flitsen. De herinneringen hieraan worden ons meest waardevolle bezit. Denk maar aan een familie-etentje bij oma en opa, een zomerse picknick met vriendinnen, een knutselnamiddag met je kinderen, een communiefeest, gezellig snoezelen met je huisdier … Niets duurt voor eeuwig.

Dus mannekes, pak het ervan zolang je kan! Plan nog eens wat quality time met jouw favoriete mensen en dieren en – als je dan toch bezig bent- laat jullie samenzijn ineens vereeuwigen!

Als lifestyle- & familiefotograaf streef ik ernaar om de échte momenten vast te leggen. Je houdt niet van poseren? Mooi, ik ook niet! Tijdens een fotoshoot ligt de focus op de tijd die je samen doorbrengt en vooral op het plezier maken. Ik maak er mijn werk van om jullie op je gemak te stellen en de mooie momenten te vertalen in spontane beelden met een speelse twist.

PRECIOUS MEMORIES of BIG LOVE

Prijs: €449*

PRECIOUS MEMORIES of BIG FAMILY
(vanaf 6 personen)

Prijs: €599*

*Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verplaatsingskosten 0,50 euro/km.

Sofie + Jordi
Read More
Lieve Lore, Intussen hebben we al 2x een shoot bij jou gedaan en het resultaat was iedere keer ontroerend mooi. Een levenslange herinnering aan de dingen die zo puur en echt zijn, maar ook zo snel voorbij gaan… We zijn jou ontzettend dankbaar! De kleuren van je foto’s zijn prachtig, heel echt en warm. Ook tijdens de shoot ben je geduldig en weet je als geen ander iemand op z’n gemak te stellen. We komen zeker snel nog eens terug. ♥️
Lien + Jean
Read More
Onze gezinsshoot was gevuld met gelach, liefde en spontane momenten, en Lore wist deze perfect te vangen. De fotoshoot voelde natuurlijk en comfortabel aan, en Lore is erin geslaagd om de persoonlijkheden van elk gezinslid naar voren te brengen. De foto's zijn meer dan alleen beelden; ze zijn een reflectie van wie we zijn als gezin. Ik moet eerlijk zijn dat ik het wel een hele investering vond, maar de foto’s zijn het écht waard! Zelfs mijn man heb ik zover gekregen om hier vanaf nu een jaarlijkse traditie van te maken. Niet twijfelen en gewoon doen, want dit zijn herinneringen van onschatbare waarde! 

Lisa + Yakari
Read More
We hebben al verschillende fotoshoots laten doen door Lore Mattens Photography, waaronder een familieshoot, twee kerstshoot mini-sessies en een herfstshoot. Telkens leverde dit prachtige resultaten op. We hebben Lore ervaren als een gepassioneerde, authentieke, empathische en warme persoon. Ze gaat uitzonderlijk goed om met eventuele onzekerheden voor de camera (zowel bij volwassenen als bij kindjes!) en zorgt ervoor dat de foto's er zo spontaan mogelijk uitzien. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Familie Laureys
Read More
Lore is echt een ongelooflijk getalenteerde en professionele fotografe. Zowel met mijn broer als met de hele familie een fotoshoot geboekt, en bij beide shoots stelde ze ons op ons gemak en creërde ze een veilige omgeving waar zelfs het meest ongemakkelijke 'model' toch natuurlijk en mooi in beeld werd gebracht. De resultaten waren ook echt prachtig. Herinneringen op 'papier' om voor altijd te koesteren.
Previous
Next
Review

What about you?

What is
you story?