About Lore

Get to know me
a little better

Lore Mattens Photography over mij pagina

My rules
to photograph by:

My rules
to photograph by:

02

It’s all in the details.

Ik neem niet zomaar foto’s. Ik ga voor beelden die een verhaal vertellen, en een verhaal is niet volledig zonder de details. Hoe miniem en onbelangrijk ze ook mogen lijken, kleine momenten kunnen heel groots zijn.

01

Just be real!

Mensen en momenten zijn uniek. Daarom stap ik elke keer opnieuw met een open blik in een nieuw gesprek of shoot. Ik wil de mensen aan de andere kant van de lens leren kennen en hun verhaal vastleggen in tijdloze foto’s met een creatieve twist. Met de beelden vang ik niet enkel de mensen, maar ook hun emoties, die later eindeloos herbeleefd kunnen worden. Net zoals veel andere mensen, hou ik niet van poseren. Ik hoop dat mijn foto’s een ode mogen zijn aan spontaniteit en de perfecte imperfectie.

03

Let’s connect!

Elke keer opnieuw beschouw ik het als een voorrecht om getuige te mogen zijn van intieme en impactvolle momenten van iemands leven. Om de rauwe emoties die daarbij komen kijken in al hun waarde te kunnen vastleggen, wil ik jullie echt leren kennen. Zo kan ik me optimaal inleven in jullie moment en kunnen jullie helemaal op je gemak voor de camera staan.

04

Let’s make some fun memories!

Een fotoshoot zou nooit ongemakkelijk of stresserend mogen zijn. Wat ik uiteindelijk nog het allerbelangrijkst vind, is dat jullie ten volle kunnen genieten. Samen creëren we een ontspannen sfeer, waarin goed gelachen kan worden, zodat de foto’s jullie ook achteraf een brede glimlach bezorgen.

05

I’ll go the extra mile!

De creatievelingen die net dat tikkeltje meer willen, zijn bij mij aan ‘t juiste adres. Ik ga op zoek naar diepgang en naar dat wat jullie verbindt, zonder genoegen te nemen met clichébeelden.

Lore Mattens Photography over mij pagina

Over Lore

Jezelf van je meest kwetsbare kant tonen aan iemand die je niet kent, is natuurlijk heel veel gevraagd. Sta me daarom toe om deze pagina aan mezelf te wijden en ook een stukje van mijn ziel bloot te geven.

Mijn naam is Lore. Ik heb ondertussen 28 lentes op de teller. Het eerste deel van mijn leven heb ik vooral doorgebracht in Heist-op-den-Berg en sinds een paar jaar kan ik ’t stad mijn tweede thuis noemen (Antwerpen dus).

Fotografie en ik, wij gaan waaaay back. Van jongs af aan maak ik foto’s van alles wat mooi is. Die hobby begon wat uit de hand te lopen, dus heb ik er al redelijk snel gewoon mijn beroep van gemaakt. Ogen dicht en springen! Zo gaat dat dan bij mij…

Ondertussen staat er al 4 jaar “fulltime professioneel fotograaf” op mijn cv en ik ben van plan om daar nog vele jaren aan toe te voegen.

Een dikke en welgemeende merci aan mijn omgeving en klanten voor alle steun en vertrouwen. You rock!

Liefs,
Lore

Lore Mattens Photography over mij pagina

Een inkijk in mijn ziel

Ik ben een giga sucker voor de liefde. Als je twee letters in mijn naam verandert, krijg je LOVE MATTERS. Toeval? Ik denk het niet.

Naast de liefde ben ik eigenlijk een vrouw van alle emoties. Er gaat geen trouwfeest voorbij zonder dat ik zelf een traantje moet wegpinken.

Aan mij is geen goede actrice verloren gegaan. You can read me like a book, baby!

I looooove frietjes van de frituur!

Ik weet niet of het een bestaand fenomeen is, maar volgens mij ben ik enthousiast geboren. Ik krijg vaak de opmerking dat ik een gigantische smile op mijn gezicht heb terwijl ik aan het fotograferen ben.

Je hebt hier te maken met een honden én kattenmens (yes, allebei), dus pleazzzz bring your pet to our shoot!

Beyonce is my only queen. Amen.

Mijn grootvader is en zal altijd de belangrijkste man in mijn leven blijven. Hem verliezen is enorm zwaar geweest voor mij, en heeft me nogmaals doen inzien hoe hard je de momenten met je geliefden moet koesteren en vereeuwigen.

Echte ontspanning vind ik enkel in ‘t buitenland, liefst ergens in de natuur of op een afgelegen strand, met een heerlijk zonneke op mijnen bol en wat Fleetwood Mac in mijn oren.

Let's meet

Voila! Voor we nu té persoonlijk worden, leer ik ook jou graag wat beter kennen! Ben je op zoek naar een fotograaf of wil je wat meer info? 

L E T ‘ S   M E E T   U P ! 

Laten we een koffietje -of een wijntje- gaan drinken en I’ll tell you all about it.