Fotografe

Lore Mattens


Hi, ik ben Lore, een vrolijke 26-jarige fotografe die graag haar passie en verhaal met jullie wilt delen. ♡

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie, eindeloos veel fotoshoots met/van vriendinnen, foto’s nemen op familiefeestjes of op reis,… Alles moest en zou vastgelegd worden! Wat begonnen is als een hobby, is dan snel uitgegroeid tot een passie.

Na mijn master in de meertalige communicatie te hebben afgerond, had ik een zee van tijd om te investeren in mijn passie en toen is de bal pas écht aan het rollen geraakt. Ik maakte een Instagram-pagina aan om mijn werk te delen en zo kwam ik al snel in contact met enorm veel mensen die mij volgen, steunen, motiveren, inspireren,… Lang leve de kracht van social media!

Ik ben voornamelijk huwelijks-, newborn, en familiefotografe, waardoor ik het geluk heb om elke keer opnieuw échte emoties, connecties en verhalen te mogen vastleggen op beeld. Als newborn- en familiefotografe probeer ik dus zoveel mogelijk de échte momenten vast te leggen, dit kunnen alledaagse momenten zijn in een gezin/familie of bijzondere gebeurtenissen in het leven zoals een zwangerschap, verjaardag, de eerste weken na een geboorte, communie,… Ook als huwelijksfotografe komt die manier van fotograferen heel hard terug in mijn werk, ik hou van spontane en naturelle foto’s nemen in een rustige, sfeervolle omgeving (sowieso buiten op een mooie locatie in natuurlijk licht!) of on the spot natuurlijk tijdens de ceremonie, in het gemeentehuis,… Mijn stijl zou je kunnen beschrijven als spontaan, vrolijk, romantisch en puur. Voor mij dus geen geposeerde foto’s, gewoon jezelf zijn en de rest komt vanzelf!

Wat mij ten slotte het meest drijft in fotografie is dat ik niet alleen foto’s wil maken omdat dat mijzelf blij maakt, maar vooral omdat het jou zo blij maakt. Ik wil jullie kunnen laten genieten van elkaar, en jullie laten zien hoe mooi jullie zijn! Echte foto’s nemen van échte momenten, waar je zovele jaren later op kan terugkijken met een brede glimlach en een warm gevoel.

Maar even genoeg over mij nu, ik leer jou graag ook wat beter kennen! Ben je op zoek naar een fotografe of wil je graag meer weten? Aarzel dan niet om mij vrijblijvend te contacteren voor verdere informatie!

Let’s meet up!

Veel liefs,
Lore ♡


Vertel me jouw verhaal!

Neem contact op